Activitats

 Consulta el nostre calendari d’activitats.

Subscriu-te a la nostra newsletter. Pots triar rebre informació sobre activitats online, presencials, o ambdues coses. Enviem molt pocs emails!

Grup dels Dimarts

Des de l’inici de la pandèmia les trobades es fan online en el mateix horari -cada dimarts, de 19.30 a 21.00- per videoconferencia. Si voleu assistir un dia  contacteu-nos a través del nostre formulari de contacte.

Ens trobem semanalment els dimarts al vespre a la Casa del Tibet de Barcelona. Meditem en silenci o amb una mica de guia, parlem de la nostra pràctica, potser llegim un text, reflexionem sobre algun tema o proposem exercicis per investigar en el dia a dia. De vegades també anem a prendre algo! Comptem amb la guia de Bernat Font Clos. (Abans de venir per primer cop recomanem que ens contacti’s)

Grup d’estudi “Fonaments del budisme” (GEFB)

Són sessions mensuals per adquirir una base de coneixements sobre la qual poder-hi construir, establir connexions entre conceptes, i relacionar la nostra experiència personal amb les ensenyances Actualment les inscripcions estan tancades.

Matins de meditació no-guiats

Són oportunitats per fer pràctica més intensiva i reconnectar durant un matí de diumenge en silenci. Cal tenir experiència prèvia meditant.

Retirs residencials

Aproximadament un cop l’any fem un retir convidant mestres de fora, per aprofundir en la pràctica i comprensió. Ens han guiat retirs Martine Batchelor (2016), John Peacock (2017 i 2018) i Stephen Batchelor (2017).

També hem organitzat:

  • Xerrada de Stephen Batchelor: “Les Quatre Grans Tasques: una introducció al budisme secular” (2015).
  • Xerrada de John Peacock: “El mindfulness en el budisme dels orígens i en la pràctica contemporània” (2017).
  • Taller amb Lama Rod Owens: “Dharma radical en temps de canvis” (2018).
  • Tallers d’un dia guiats per Bernat Font Clos.
  • Xerrada d’Andrea Castillo “L’esforç correcte” (2020)
  • Sessió amb Stephen Batchelor “La creativitat i la pràctica del dharma” (2021)

Retir amb Stephen Batchelor

Taller amb Lama Rod Owens